SkyWars BedWars чемпіонат з бедварсу/скайварсу

gjrf

Активный участник
Регистрация
6 Июн 2023
Сообщения
44
коли я читав обговорення цієї теми, то до мене прийшла ідея - щоб якось пропагувати активніше грати в бедварс чи скайварс, то можна провести чемпіонат з цих двох дісциплин, 1х8. записатись можна на форумі чи в дискорді (але краще на форумі, бо я в дискорді забанений 🤬), я ще не до кінця так продумав, але в першому етапі буде кваліфікація - якщо запишуться 400 людей, можна відібрати за допомогою груп з 8 людей, вийде 50 груп, тобто 50 фіналістів + 14 можна добрати як Lucky losers, як у лижних перегонах, якщо ці люди померли другими, перед переможцями, і це вони зробили швидше за всіх, наприклад, є 50 конкурсантів на другому місці, і перший помер за 3:10, другий за 3:56, третій за 4:25, і так далі, до 14, який помер за... 15:05, і всі ці люди пройдуть у фінал

у фіналі буде 64 людини, 1х8, по 8 груп. з кожної групи тільки один переможець, і вони зустрічаються у суперфіналі, кращі з кращих, хто отримає головний приз.

головний приз можна буде зробити суто символічним на перший раз, наприклад підвищення донату на один ступінь (з Expert на Hero), або 500 гривень, або 10000 золота і стільки ж серебра, або унікальний аксесуар (вибір нескінчений)
ті, хто був у суперфіналі отримають, мабуть, теж золото (3000) з серебром, чи щось таке
ті, хто був у фіналі, отримають унікальний суфікс, по-типу "#ФиналистBW2024", чи щось таке???

знаю, буде заплутано, особливо для тих, хто буде користуватись перекладачем, але якщо адміни це зроблять, то вони розтрусять це болото.
і може хтось знає, як зробити краще кваліфікацію? тому що те, що я вигадав, коли був сонним, нікуди не годиться. пропонуйте свої ідеї щодо самої структури проведення чи призів, це просто чорновий варіант, окей? я, знову ж таки, не продумав все до кінця, просто думка вголос
 
Сверху