SkyWars Global Иеродулы-соплеменники и смыслы бытия меркнут при виде подобных нововведений игровой индустрии, пускай даже в таких локальных её уголках.

Связано со всеми режимами на проекте.

Hrundelf_Shlushndelf375

Участник
Братухи, внимательна прачтити эта и посматрите видео, есле не лень напишити есть ли тут bow auto aim или нет я уже закалебался.

20 декабря в 23:10 я получил бан за читы и тут же написал заявку на разбан тут на форуми, ответ из заявки был таким рибят: 1735501528769.png
видио из ответа:
.
Увидев этот ответ и канкретна так йопта проржавшис как лошад я пишу вторую заявку на разбан.
Во второй заявки на разбан, на каторую мне ответеле с конкретным таким запазданием (А далжны были чериз 96 часов)я почемута не удевилися, ответели также как и в первои, предаставили таймкоды толька теперь: 1735501724374.png
на следущих таймкодах как и на видио вцелам я не вижу ни единаго чита, почиму за обычный спам лукам с минимальным натяжением стрилы меня банят, какой смысол мне стрелять при полном натяжении стрелы, кагда я не уверен что попаду и враг уже рядам? Да и вабще ребят, мне интересна тут модеры вабще знают как выглядят читы и этот приславутый bow auto aim, эта штука камерой крутит рваными движенеями и стриляет в играков промахиваясь, на видеа нет ни кручения камерай ни рваных движениев. Я пишу сюда в вапросы, ведь поправилам я не могу больши писать заявки на разбан, пренебрегать этими правилами как модер с последниго скрина я ни буду, проста скажу что эта АХАХА до сих пор смешно йопта вот как вы поступаите с играками когда нужна убрать а доказатильств нет.

Вложения

• 1735501469288.png
    1735501469288.png
    38.5 KB · Просмотры: 10

gjrf

Эксперт

gjrf

Эксперт
о как? хочешь чтобы люди из-за тебя получили недельные баны? хорошо)
я ще раз наголошую - участь добровільна. я розумію, що майже ніхто не приєднається до мене, це небезпечно, і єдина альтернатива - просто спостерігати за акцією у лоббі (нічого не писати, просто дивитись), якщо когось турбує доля бану хрюнделя. на жаль, через вас, модерів і адмінів, не можна проявити свою позицію, але навіть якщо я б не був у бані, я б все одно вийшов з основи, ризикуючи баном

gjrf

Эксперт
UPD: у нас вимкнули світло через обрив проводів на вулиці, тому я переношу акцію на 2 січня 19:00 за київським часов (20:00 за GMT+3), коротше, завтра в ту ж саму годину. вибачаюсь за незручності

gjrf

Эксперт
я вийшов на перший пікет. цей шлях буде непростим, але я знаю, що роблю правильно. треба створити прецедент, щоб такого більше не повторилося. так, я намагаюсь переконати віруючих (на всю голову я сказав би), і це не має сенсу. але для мене головне, що хоча б хтось сьогодні зацікавився цією темою. для мене хрюндельф - ні в якому разі не читер, на відео це може здатись підозрілим, але всі підозри розвіялися після того, як відео розібрали.
щодо ходу пікету - двоє людей зацікавились баном хрюндельфа. прийшло два модери (один - за вказівкою деякого Makaroni573_), але вони не зірвали пікет, на мій подив. в цілому пікет пройшов спокійно, на мій подив, але потік гравців у лоббі був маленьким, в основному - неросійськомовні гравці, які нічого не розуміють, на жаль
чекаю вас завтра о 19:00 за київським часом на першому лоббі скайварса (у вас це буде 20:00)!!!! далі орієнтуйтесь на цей час. і головне - якщо ви боїтеся виступати разом зі мною, можете просто стояти поруч у хабі і спостерігати, нічого не писати у мій бік, вас так точно не зачеплять
я і далі буду підтримувати хрюндельфа, доки його не разбанять!!! буду намагатись виходити кожен день, але якщо ні, то хоча б точно буду кожен четвер на тому ж самому місці - перше лоббі скайварсу, о 19:00 за GMT+2 (о 20:00 за GMT+3)
Сообщение объединено:

краще, мабуть, зробити окрему тему під обговорення пікету, але поки не буду, тому що її можуть видалити дуже легко. але якщо хрюндельф буде проти того, що я пишу тут - нехай напише мені, я тоді перейду у окрему тему (чи навіть окремий телеґрам канал)

Makaroni573_

Активный участник
добре, якщо його хоча б не розбанять до 1 січня 2025, до 19 години за київським часом (у вас там це буде 20:00), тоді я виходжу на пікет у лоббі скайварсу під нікнеймом tochno_ne_gjrf (чи схожим, як вийде ситуація), тому що мої акаунти були забанені назавжди (але там інша причина). якщо маєте бажання підтримати Hrundelf_Shlushndelf375, тоді запрошую всіх, але я повинен попередити, що вас можуть забанити вслід за мною, ОБОВ'ЯЗКОВО врахуйте це, коли будете планувати вихід на пікет

UPD:
ще декілька пунктів
  • зустрічаємось на першому лоббі скайварсу
  • виступаємо півгодини
  • у випадку форс-мажору (відключення світла, майнленду, і на останнє я сподіваюсь найбільше) я попереджу і перенесу захід
  • ви можете і не брати безпосередню участь у пікеті, можна просто спостерігати, не наражаючи себе на небезпеку, і навіть цим ми можемо показати тверду впевненість і підтримку розбану хрюндельфа, і чим нас більше, тим буде краще, але якщо хоча б один подивиться, це вже щось буде
Никто не будет поддерживать нн бездонатку в такой ситуации. Бан выдан верно. На реке игрок не смотря на соперника его убивает. И это мы обсуждаем только рек. Я никогда не рекаю определённых игроков и спекаю за ними просто так. Что бы испортить игру. Я начал намеренно его рекать только после того как сам убедился что игрок не чистый. А когда увидел как он пробегает на шифте в 3 блоках от меня, я сразу понял что братуха то у нас реально на софтах. Кто бы что не говорил.
Наилучшим, отчищающим пороченую честь Hrundelf_Shlushndelf375 будет рек от его лица той самой игры. Мы с нестерпением ждём! Как только увидим игру от его лица и поймём что он легит - снимут блокировку и извинятся.
Цирк с протестами и пикетами конечно красивый. Ты собрал 0 человек. Поддержка - огонь! На месте Hrundelf_Shlushndelf375 я бы уволил тебя из рядов аггетаторов.
Не хотите играть честно? - Пожалуйста. Только потом не нойте что получаете блокировки. Пытаясь свою гнилую душу - осветлить...
Сообщение объединено:

я вийшов на перший пікет. цей шлях буде непростим, але я знаю, що роблю правильно. треба створити прецедент, щоб такого більше не повторилося. так, я намагаюсь переконати віруючих (на всю голову я сказав би), і це не має сенсу. але для мене головне, що хоча б хтось сьогодні зацікавився цією темою. для мене хрюндельф - ні в якому разі не читер, на відео це може здатись підозрілим, але всі підозри розвіялися після того, як відео розібрали.
щодо ходу пікету - двоє людей зацікавились баном хрюндельфа. прийшло два модери (один - за вказівкою деякого Makaroni573_), але вони не зірвали пікет, на мій подив. в цілому пікет пройшов спокійно, на мій подив, але потік гравців у лоббі був маленьким, в основному - неросійськомовні гравці, які нічого не розуміють, на жаль
чекаю вас завтра о 19:00 за київським часом на першому лоббі скайварса (у вас це буде 20:00)!!!! далі орієнтуйтесь на цей час. і головне - якщо ви боїтеся виступати разом зі мною, можете просто стояти поруч у хабі і спостерігати, нічого не писати у мій бік, вас так точно не зачеплять
я і далі буду підтримувати хрюндельфа, доки його не разбанять!!! буду намагатись виходити кожен день, але якщо ні, то хоча б точно буду кожен четвер на тому ж самому місці - перше лоббі скайварсу, о 19:00 за GMT+2 (о 20:00 за GMT+3)
Сообщение объединено:

краще, мабуть, зробити окрему тему під обговорення пікету, але поки не буду, тому що її можуть видалити дуже легко. але якщо хрюндельф буде проти того, що я пишу тут - нехай напише мені, я тоді перейду у окрему тему (чи навіть окремий телеґрам канал)
Организация, зазыв и проведение пикетов или тому подобного, что могло бы засорять чат - запрещено. Все кто будет в этом учавствовать, в том числе и организатор - получат блокировку аккаунта. Согласно настоящим правилам проекта.

gjrf

Эксперт
твоє відео, яке було у топіку дійсно може здаватись підозрілим, але я не бачу, щоб він щось робив з читами. так, він влучав влучно, але не так, щоб це можно було списати на аімбота, а біг з шифтом я бачив часто на майнленді, це візуальний баг, який нічого не доказує. і я тепер думаю, що ти на нього подав скаргу, тому що він тебе переміг у тій катці і ти образився, а всі його "чити" притягнуто за вуха, і його забанили, тому що тобі автоматично вірять, ти ж наближений до стаффу
і мені все одно, скільки людей прийде, 0 чи 100, для мене головне те, що я не мовчу і веду боротьбу проти самодурства модераторів у цьому випадку. зараз всі мовчать, тому що бояться, але мені нічого втрачати, і мені все одно на правила, тому що я в бані, тому... хто хоче, приходьте завтра, я всіх кличу, не дивлячись на правила
і нібито є несправжні правила проєкту
Сообщение объединено:

А І ЩЕ Я ЗАБУВ, @Makaroni573_, ти навчись поважати візаві перед тим, як щось писати... хочааааа, від пацюка, який відразу кличе модератора, я не очікую, що тобі відомо щось про повагу і порозуміння

Последнее редактирование:

Makaroni573_

Активный участник
який відразу кличе модератора,
Я играл, играю и буду играть по правилам проекта. Нарушаешь - наказание. Кто не согласен - вон отсюда. Я увидел нарушение и позвал модератора. И это правильно. Всегда так и нужно поступать.
Скоро снова возвращаюсь в состам модерации. Будешь нарушать - буду наказывать.
Точка.
Сообщение объединено:

тому що він тебе переміг у тій катці і ти образився
Игрок мало на что способен. Как соперника я его не видел. А вот наказать читера - это задача каждого из адекватных игроков.

Makaroni573_

Активный участник
і мені все одно на правила, тому що я в бані,
Дуй с проекта. Если тебе плевать на правила. Проекту не выгодно держать таких игроков. Ты воображаешь героя, хотя таким не являешся. Найди занятие поинтереснее, чем страдать этой охинеей. Меньше банов будет в твоей истории наказаний xDD

gjrf

Эксперт
Скоро снова возвращаюсь в состам модерации.
жах, 2025 явно почався не дуже добре, але в добрьій путь корочє

Кто не согласен - вон отсюда
ах ось як? якщо хтось виявляє недоліки у сервері і йому щось не подобається, тоді він повинен піти автоматично? ніколи не подобалась фраза "нє нравітся - уході"

Я играл, играю и буду играть по правилам проекта.
тєрпіла коротше
Сообщение объединено:

Меньше банов будет в твоей истории наказаний
ах якщо б ти знав...

Проекту не выгодно держать таких игроков.
аахахахаххх, мабуть, проєкту ще не вигідно тримати креатив+

Ты воображаешь героя, хотя таким не являешся
не виключаю цього, але якби не я, про хрюндельфа забули, і мені б особисто було б приємно, якщо хтось за мене заступився

gjrf

Эксперт
коротше, ти - нерукостисканний лакей, який бачить загрозу там, де ії немає. будь-яка адекватна знаюча людина скаже, що хрюндельф нічого не порушував, але тобі важливо підтримати свій авторитет за рахунок невинних. бажаю тобі і далі вислуговуватись під адмінами
Сообщение объединено:

ті, кому не байдуже, приходьте завтра на пікет, щоб от такі як @Makaroni573_ спустилися з небес на землю, треба особисто його вилікувати від синдрому вахтера

Makaroni573_

Активный участник
не виключаю цього, але якби не я, про хрюндельфа забули, і мені б особисто було б приємно, якщо хтось за мене заступився
Во как. Теперь забудут не только хрюндельфа, но и тебя в догонку. Протестами ты только хуже сделаешь как ему так и себе. Для двоих яму роешь дружище.
Сообщение объединено:

коротше, ти - нерукостисканний лакей, який бачить загрозу там, де ії немає. будь-яка адекватна знаюча людина скаже, що хрюндельф нічого не порушував, але тобі важливо підтримати свій авторитет за рахунок невинних. бажаю тобі і далі вислуговуватись під адмінами
Сообщение объединено:

ті, кому не байдуже, приходьте завтра на пікет, щоб от такі як @Makaroni573_ спустилися з небес на землю, треба особисто його вилікувати від синдрому вахтера
Тип реально считает что он что-то изменит... Мне бы твою уверенность. Эх..
Основа в 3650д бане.. Совсем отчаялся малый.
Революцию устраивает. В лобби с 5 игроками. Полторуха из которых англы. Далеко пойдёшь) Ахаххаахах.

Makaroni573_

Активный участник
спустилися з небес на землю
Спустился бы ты, пупсик. С небес, да не на землю, а куда поглубже. Займись делом нормальным. Кринжоватенько видеть происходящее...
Сообщение объединено:

бажаю тобі і далі вислуговуватись під адмінами
Насколько ты пустозвонишь, что считаешь что я под дудку админов пляшу. У меня своя голова на плечах, и во многом я был не согласен с админами во многих вещах. И свои мысли высказывал. Потому что основания были. И сервер менялся по моим идеям. А не как ты, устраиваешь цирк, надеясь на поддержку. Ты только хейт словил. Не более....

gjrf

Эксперт
ось коли дають людині владу, тоді виявляються усі його погані якості, і це наглядно видно на макароні (і на більшості модерів теж, чесно кажучи). адміни ні до кого не прислуховуються, окрім таких підстільних як ти, і хрюндельфа забанили ТІЛЬКИ за твоєю вказівкою. і я не думав, що пікет призведе до чогось, але я все ж таки звернув увагу деяких гравців до бану хрюндельфа, і для мене це головне. мені все одно, на скільки людей буде так званий "бунт", як ти кажеш, 0, 5, чи 125, я просто висловлюю свою позицію шляхом одиночного пікету, і судячи з того, як тебе корежить від того, що хтось сказав своє ні, я думаю, що роблю правильно, незалежно від того, як про мене подумають інші. знову скажу про те, що переконати віруючого буде дуже складно, а то й неможливо, але я і не ставлю це на меті, мені головне консолідувати тих, кто не втратив розум, граючи на майнленді. і знову проговорюю це - хрюндельф не виновен, він не читер, а твої звинувачення, макароне, не мають твердого обґрунтування. тому:

приходите завтра в 20:00 (по GMT+3, московскому времени, в Киеве будет 19:00) на первое лобби скайварса, если не хотите выступать вместе со мной, но хотите поддержать разбан хрюндельфа, то просто стойте и ничего не пишите, вас таким образом точно не тронут!!!!

Makaroni573_

Активный участник
ось коли дають людині владу, тоді виявляються усі його погані якості, і це наглядно видно на макароні (і на більшості модерів теж, чесно кажучи). адміни ні до кого не прислуховуються, окрім таких підстільних як ти, і хрюндельфа забанили ТІЛЬКИ за твоєю вказівкою. і я не думав, що пікет призведе до чогось, але я все ж таки звернув увагу деяких гравців до бану хрюндельфа, і для мене це головне. мені все одно, на скільки людей буде так званий "бунт", як ти кажеш, 0, 5, чи 125, я просто висловлюю свою позицію шляхом одиночного пікету, і судячи з того, як тебе корежить від того, що хтось сказав своє ні, я думаю, що роблю правильно, незалежно від того, як про мене подумають інші. знову скажу про те, що переконати віруючого буде дуже складно, а то й неможливо, але я і не ставлю це на меті, мені головне консолідувати тих, кто не втратив розум, граючи на майнленді. і знову проговорюю це - хрюндельф не виновен, він не читер, а твої звинувачення, макароне, не мають твердого обґрунтування. тому:

приходите завтра в 20:00 (по GMT+3, московскому времени, в Киеве будет 19:00) на первое лобби скайварса, если не хотите выступать вместе со мной, но хотите поддержать разбан хрюндельфа, то просто стойте и ничего не пишите, вас таким образом точно не тронут!!!!
Его забанили потому что я дал достаточно доказательств и расписал всё поминутно. Но как и всегда, на любые пруфы найдуться те у кого шило в одном месте ёрзает и им просто на месте не сидиться. Всегда вкинуть нужно что-то. Никогда таких не понимал. Наверное, просто перерос этот период. Но ничего, со временем все становятся старше. Мозги встают на место, а если не встают, то таких обычно увозят в места не столь отдалённые ещё до того как те успеют себя показать. Хотя ты показать себя успел. Да, на 5 человек, но всё же. Ахпхаххах.

Не вижу смысла вести дальше беседу с таким как ты. Я лишь тебе скажу вот что:
Страдать ты этой болячкой будешь до того пока его срок не истечёт естественным способом. А я, по возвращению в состав модераторов поспособствую тому, что бы ты поменьше засорял чат. Будем играть по моим правилам. А т.е, по настоящим правилам проекта. Адиос

gjrf

Эксперт
і про що можна ще казати, якщо макароня як зазвичай переходить на погрози і зневагу? я виступаю за справедливість, але до адмінів не достукатися, і це єдиний спосіб звернути увагу на цю проблему. хрюндельфа забанили лише через твої забаганки, і тому що він переміг тебе колись там на скайварсі, а чіти - формальний привід. я буду намагатись приходити кожен день (чи хоча б кожен четвер), і буду вимагати справедливого разбану хрюндельфа, тому що він не чітер, і мені все одно, ким ти станеш, модером, адміном, я йтиму до кінця, і я не здамся перед таким одоробло от як @Makaroni573_

gjrf

Эксперт
і як можна після цього до тебе не відноситись зневажливо??? хоча, це ж напевно той самий майнлендський менталітет, коли на конструктивну відповідь ти отримуєш якийсь брєд про болячки якісь (да вибачить мене @Apotheoses)

Последнее редактирование:
Сверху