лоствейвний гурток

gjrf

Эксперт
тут я хочу зібрати всіх, кому подобається lostwave! час від часу я буду писати новини лоствейву (нові чи знайдені пісні), та скидати улюблений lostwave. я почну:

gjrf

Эксперт
новини (поки мене не було місяць!!!)
Like the Wind все ж таки знайшли, це був гурт FEX, а сама пісня була під назвою Subways of Your Mind. marijn1412 знайшов інформацію про те, що вони приймали участь на фестивалі Nordwest Zeitung, і опис підходив під пісню. 7 листопада FEX виступили на радіо NDR з акустичною версією Subways of Your Mind, де й вперше пролунала, також були знайдені інші пісні, деякі з яких це Jenny, Goldrush, Heart in Danger

також, було підтверджено виконавицю пісні "Мой блуждающий огонь", це була Наталія Вєріч (у дівочості - Яблонська, що підтвердило справжність листа від російського авторського товариства). один з лідерів пошуку цієї пісні Ігор Чєркасов особисто з'їздив до неї, де вони не знайшли повну версію МБО, на аудиокасеті опинилась лише ії пізня пісня - "Прохожий" 2000 року, та пісня ішного невідомого виконавця "Школьный бал", яка імовірно була записана поверх МБО, на відеокасеті Betacam SP були фото зі зйомок і вихідник кліпу (сирі футажі без монтажу і звуку)

Сверху