я сьогодні думав-думав, і придумав компроміс для цієї ідеї. гаразд, не будемо додавати функції до існуючого донату? не будемо. можна просто зробити окрему вкладку в магазині:

і там буде можливість придбати ці позиції:
і я знаю хто буде проти - оті білдєрішкі і імператори, які будуть заявляти про "Я РАДІ WORLDEDIT І ПОКУПАЛ ДОНАТ, А ТВОЯ ІДЄЯ - ТОЛЬКО СДЄЛАЄТ ДІСБАЛАНС НА СЄРВЄРЄ"

і там буде можливість придбати ці позиції:
- доступ до //set, //sphere, //replace, //walls, //outline, //line, //replace, //cyl т.д. (припустимо, що буде коштувати 450 грн і називатись "Основний пакет WorldEdit")
- доступ до //copy, //paste, //cut, //rotate і т.д. (100 грн, пак "Копіювання")
- доступ до паттернів (по типу ^, %, ", *, #linear2d, #simplex) (50 грн, "Паттерни")
- доступ до brush (ціна на ваш розсуд)
- доступ до коду буде коштувати 50-100 грн/або з Hero, бо бісять 492394294 клікерів і пвп паркурів. нехай подумають, перш ніж робити ото лайно. але хоча б найбазовіше зробіть, що повинно вмикатись - зберігання речей при смерті, рівень голоду, і т.д.
- можливість транзакцій без 1000 унікальних користувачів буде коштувати теж гривень 200-300 (ДЛЯ ОДНОГО СВІТУ)
і я знаю хто буде проти - оті білдєрішкі і імператори, які будуть заявляти про "Я РАДІ WORLDEDIT І ПОКУПАЛ ДОНАТ, А ТВОЯ ІДЄЯ - ТОЛЬКО СДЄЛАЄТ ДІСБАЛАНС НА СЄРВЄРЄ"
Последнее редактирование: