вам зовсім ні гаряче ні зимно на гравців? зі всіх 457 ідей (нехай вони гарні і не дуже), я впевнений, що тільки 30 з них зачинені, а спромогтися реалізувати - лише 5-10 (наприклад, та ж заборона /hdb, приховувати покарання, передача прав на світ). є ж багато ідей навіть на першій сторінці, які не складно зробити, так чому б не почати зараз? бо це єдиний спосіб донести свої пропозиції адміністраторам. кожен, хто надіслав ідею - вилили душу, щоб зробити отой майнленд, я не побоюсь цього слова, краще.
хоча, якщо на сервері з усіх модераторів тільки 3 калєкі, один з яких на англомовному сервері, а щоб мати базові команди WorldEdit - треба витратити ціну квитка на купе люкс, то я навіть не повінен скаржитись на якусь дрібницю, як-от ідеї
і так, мені нудно, тому і пишу ці теми. не думаю, що відповідь члена команди проекту буде адекватною, але варто спробувати
хай йому грець, навіть префіксу Forum немає у заголовку
хоча, якщо на сервері з усіх модераторів тільки 3 калєкі, один з яких на англомовному сервері, а щоб мати базові команди WorldEdit - треба витратити ціну квитка на купе люкс, то я навіть не повінен скаржитись на якусь дрібницю, як-от ідеї
і так, мені нудно, тому і пишу ці теми. не думаю, що відповідь члена команди проекту буде адекватною, але варто спробувати
Сообщение объединено:
хай йому грець, навіть префіксу Forum немає у заголовку