Я - динозавр, играющий на сервере 7 лет, задавайте вопросы

SirGromov

Эксперт

artemij2000

Участник
были ли коллекции(или их подобие) до нг 2016-2017? типо в мае2016-ноябре2016

SirGromov

Эксперт
Скоро (26.12.2024), моему самому первому аккаунту исполняется 8 лет с момента регистрации. Задавайте свои вопросы.

dock

Эксперт
Скоро (26.12.2024), моему самому первому аккаунту исполняется 8 лет с момента регистрации. Задавайте свои вопросы.
Привет! Мой вопрос заключается в следующем, как и почему майнленд плавно из сервера с уникальными фишками и механиками которых нет на иных проектах превратился в самую обычную солянку хайпикселя и ещё одного сервера название которого нельзя произносить, уникальный остался только скайблок. Я хотел бы услышать твоё мнение, возможно тому послужила смена администрации, или упор на монетизацию. Спасибо

Apotheoses

Эксперт
Привет! Мой вопрос заключается в следующем, как и почему майнленд плавно из сервера с уникальными фишками и механиками которых нет на иных проектах превратился в самую обычную солянку хайпикселя и ещё одного сервера название которого нельзя произносить, уникальный остался только скайблок. Я хотел бы услышать твоё мнение, возможно тому послужила смена администрации, или упор на монетизацию. Спасибо
Чем креатив+ на майнленде не уникален?

gjrf

Эксперт
А у них есть студия, онлайн, передаваемая валюта через код, баллы?
це все можна зробити на будь якому сервері, окрім онлайну може. але:
1. а "у вас" студія хоч працює?) і хто там взагалі купує за реальні гроші? сервіс чисто для nasok або Єгора-сгустка
2. з цим складніше, тим не менш, краще сидіти з 10 чемними і ввічливими людьми, ніж з сотнею бидланів і нахаб (і я навіть не виключення)
3. можливо десь і є, але "ви" роздаєте золото без розбору на івентах, а потім гравці жаліються, що транзакції доступні тільки від 1000 унікальних користувачів, тому що можна запросто їх дюпати. і зараз навіть складно зібрати 1000 гравців, які хоч раз зайдуть у гру
4. а "у вас" вони хоч десь використовуються? я тільки одну рейтингову гру знаю, яка набирає онлайн - це виживання з темними силами (забув назву), і все
підсумую - ці 3 функції були б актуальними при великому онлайні (від 1000 на креативі), але зараз вони нікому не потрібні. це як будувати сучасний вокзал з безліччю колій, підземними переходами на кожному кроці, магазинами і т.д, але через низький пасажиропотік використовується тільки одна платформа з двома коліями, і те, поїзди прибувають лише раз на день
Сообщение объединено:

і це трохи безглуздо хвалитися такими функціями (хочааааа безглуздо те, що я з тобою намагаюсь ще сперечатись, ти як баран упертий у рожевих окулярах)

dock

Эксперт
А у них есть студия, онлайн, передаваемая валюта через код, баллы?
По сути, кроме как монетизация которая как известно не особо делает режим окупаемым, больше ничего и нет(мелкие бесполезные фишки не считаю), подробнее расписал человек сверху

Apotheoses

Эксперт
і хто там взагалі купує за реальні гроші?
Покупают, если тебе не задонатили не значит что другим нет
з цим складніше, тим не менш, краще сидіти з 10 чемними і ввічливими людьми, ніж з сотнею бидланів і нахаб (і я навіть не виключення)
это называется что ты обижен на сервер, а не то что там токсичное комьюнити
можливо десь і є, але "ви" роздаєте золото без розбору на івентах, а потім гравці жаліються, що транзакції доступні тільки від 1000 унікальних користувачів, тому що можна запросто їх дюпати. і зараз навіть складно зібрати 1000 гравців, які хоч раз зайдуть у гру
Сделай нормальную игру и набери
4. а "у вас" вони хоч десь використовуються? я тільки одну рейтингову гру знаю, яка набирає онлайн - це виживання з темними силами (забув назву), і все
Используются
і це трохи безглуздо хвалитися такими функціями (хочааааа безглуздо те, що я з тобою намагаюсь ще сперечатись, ти як баран упертий у рожевих окулярах)
Ну если бы хоть что-то аргументировал я бы может и сменил мнение, но пока ты приводишь "аргументы" без подкрепления никто не прислушается к твоему мнению (кроме стада таких же обиженных на сервер)

gjrf

Эксперт
Ну если бы хоть что-то аргументировал я бы может и сменил мнение, но пока ты приводишь "аргументы" без подкрепления никто не прислушается к твоему мнению (кроме стада таких же обиженных на сервер)
це називається повна зневага до співбесідника. он dock зі мною погодився, це значить, що хоч хтось прислухався, а не "никто". а всі твої аргументи по типу "оййййй та ти абіженка і всє кто со мной не согласєн тоже абіженка" і "зроби сам", хоча навіть з класною грою складно набрати і 500 уніків, це вже дитсадок, а не аргументація. я дуже хочу, щоб був той самий, ідеальний майнленд, але поки всі гризуться між собою, а онлайн витікає ніби з пробоїни, моя віра в цей "ідеальний" майнленд згасає, особливо з такими ханигами як ти

Mee8YT

Эксперт
А у них есть студия
смысл от нынешней, не рабочей студии
мл создавался в бум онлайна майнкрафта, где все сервера захватывали онлайн через мониторинги, а тот сервер даже близко в этот взрыв не попал
передаваемая валюта через код
проблема с экономикой у них
у майнленда налаженная экономика, есть куда тратить золото, а у них его тратить некуда, валюта - пустышка, которую никто не купит ради экономики, которой нет
баллы не нужны по причине отсутствия экономики
так-же у них свой аналог, топ игр выстраивается по лайкам
на том сервере не решает донат)

а есть у мла топ по лайкам, где на первом месте будет игра с соткой лайков в неделю?
на майнленде игра вряд-ли собирает 100 уников в неделю, а на том сервере собирают 100 лайков

Сверху